Helsingin Jalkapalloklubin ex-hyökkääjä Bojan Radulović on nimetty heti siirtonsa jälkeen Huddersfieldin kokoonpanoon FA Cupin otteluun Manchester Cityä vastaan.

Radulović, 24, tehtaili HJK:lle 78 otteluun yhteensä 36 maalia saavuttuaan seuraan toissa vuonna ruotsalaisesta AIK:sta. Hän pelasi Helsingissä alustavasti lainalla, mutta Klubi käytti diilissä olleen jatko-option ja hankki hyökkääjän itselleen.

HJK:ssa Radulović voitti kahdesti Veikkausliigan, kertaalleen liigacupin ja pääsi kahdesti eurolohkovaiheeseen.

Tällä viikolla HJK kertoi, että Radulović siirtyy Englannin toiselle sarjaportaalle Hudderfieldin riveihin ”merkittävällä siirtokorvauksella”. Espanjalais-serbialainen kärkimies solmi uuden seuransa kanssa kolmen ja puolen vuoden sopimuksen.

Radulović saattaa saada debyyttinsä jo tänään, sunnuntaina, sillä hän on Huddersfieldin penkillä vieraspelissä Cityä vastaan. Vastustaja ei voisi olla juuri kovemmasta päästä, sillä Manchester City voitti viime kaudella triplamestaruuden (Valioliiga, FA Cup, Mestarien liiga).

Huddersfield taas on Englannin Mestaruussarjassa 21. sijalla, kolmen pisteen turvin putoamisviivan yläpuolella.

Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 16.00 ja näkyy suorana V Sport 2 Suomi -kanavalta sekä Viaplayn suoratoistopalvelusta.

Huddersfield Town

@htafc
Here is how your Terriers line-up at the Etihad this afternoon in the @EmiratesFACup ⤵️

@SportsBrokerHQ | #htafc

Linkki twiittiin.