Veikkausliigan Ilves on solminut kolmivuotisen sopimuksen keskikenttäpelaaja Anton Popovitšin kanssa.

Popovitš, 27, siirtyy Ilvekseen Kuopion Palloseurasta, jossa hän voitti kolmen viime kauden aikana kahdesti Suomen Cupin ja saavutti kolme Veikkausliigan hopeaa. Ammattilaisuransa hän aloitti kasvattajaseurassaan FC Hakassa.

– Todella hyvillä fiiliksillä liityn Ilveksen riveihin. Viime kauden jälkeen kartoitin vaihtoehtojani niin Suomesta kuin ulkomailtakin, ja Ilveksen tultua mukaan kuvioihin keskustelin urheilutoimenjohtaja Miika Takkulan kanssa. Hän kertoi Ilveksen projektista ja tulevaisuuden suunnitelmista, jotka vakuuttivat ja herättivät kiinnostukseni. Kävin myös ulkomailla tutustumassa erään seuran toimintaan, mutta lopulta koin Ilveksen tarjoaman kokonaisuuden kaikista parhaana vaihtoehtona, kommentoi Popovitš uuden seuransa sivuilla.

– Jos pelaan koko kolmen vuoden sopimusjaksoni Suomessa, niin kyllä sinä aikana haluan Ilveksessä Suomen mestaruuden voittaa. Kolmen vuoden sopimus kertoo sekä seuran että minun sitoutumisesta ja uskosta Ilveksen mahdollisuuksiin nousta uudelle tasolle.

– On mahtavaa saada Veikkausliigan paras tasapainottava keskikenttäpelaaja vahvistamaan Ilvestä. Antonin vahvuuksiin lukeutuvat hyvä pelikäsitys ja laaja syöttövalikoima, jonka avulla hän helpottaa ympärillä olevien joukkuekavereidensa pelaamista, kuvailee Ilveksen urheilutoimenjohtaja Takkula.

– Antonin aiemmat saavutukset ja valinnat kapteenistoihin edellisissä seuroissaan kertovat myös pelaajasta paljon. Hän on joukkuepelaaja ja omaa johtajaominaisuuksia, joiden myötä hän pääsee varmasti nopeasti sisään joukkueeseemme Ilveksessäkin.

𝐈𝐋𝐕𝐄𝐒 🤝 𝐀𝐍𝐓𝐎𝐍 𝐏𝐎𝐏𝐎𝐕𝐈𝐓𝐂𝐇

Tampereen Ilves vahvistaa joukkuettaan keskikenttäpelaaja Anton Popovitchilla. Pelipaikallaan johtaviin pelaajiin nousseen 27-vuotiaan Popovitchin sopimus on kolmivuotinen.

📝⬇️ | #Ilves #Veikkausliiga
ilvesedustus.fi/tervetuloa-ilv…
ilvesedustus.fi

Tervetuloa Ilvekseen, Anton Popovitch! – Ilves Football

Tampereen Ilves vahvistaa joukkuettaan keskikenttäpelaaja Anton Popovitchilla. Pelipaikallaan Veikkausliigan johtaviin pelaajiin nousseen 27-vuotiaan Popovitchin sopimus on kolmivuotinen. Anton...

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!