PSG:n puheenjohtaja Nasser Al Khelaifi haluaa Kylian Mbappén pysyvän Pariisissa. Hyökkäyksen supertähdellä on vain puoli vuotta sopimustaan jäljellä.

Real Madrid on ollut jo usean siirtoikkunan ajan Mbappén perässä. Espanjalaisjätti oli jo lähellä värvätä Ranskan maajoukkueen kapteenin vuonna 2022, mutta pelaaja solmi tuolloin jatkoa PSG:n kanssa.

Real Madrid on asettanut Athleticin tietojen mukaan Mbappélle takarajan tammikuun puoliväliin vastata seuran tarjoukseen. Al Khelaifi ei halua menettää seuransa kiintotähteä.

– En piilottele asiaa. Haluan Kylianin jäävän. Hän on maailman paras pelaaja ja Paris on hänelle paras seura. Hän on projektimme keskipiste, Al Khelaifi kommentoi RMC’n Rothen s’enflamme -podcastissa.

– Hänellä on täällä maailman paras harjoituskeskus ja Luis Enrique on maailman paras valmentaja. Hän voi myös varmuudella pelata Mestarien liigaa vuosittain. Me olemme aina vähintään pudotuspeleissä, puolivälierissä, välierissä tai jopa finaalissa. Me olemme siellä suurien seurojen kanssa.

Mbappé, 25, on tehnyt tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 24 otteluun 25 maalia.

LUE MYÖS!