Karim Benzeman tilanne Al-Ittihadissa on puhuttanut jo jonkun aikaa.

Viime kesänä vapaana agenttina saudiarabialaisseuraan siirtynyt Benzema on ajautunut erimielisyyksiin Al-Ittihadin valmennus- ja seurajohdon kanssa.

Benzema myöhästyi yli kahdella viikolla Al-Ittihadin tammikuun harjoitusleiriltä ja ilmoitti syyksi sen, ettei päässyt matkustamaan paikan päälle yrityksistä huolimatta. Benzema on sittemmin palannut Jeddaan, mutta on harjoitellut edelliset päivät yksinään joukkueen ulkopuolella.

Joulukuussa Benzema joutui seuran kannattajien kynsiin joukkueen heikkojen peliesitysten vuoksi. Kannattajien negatiivisten kommenttien seurauksena Benzema päätti poistaa Instagram-käyttäjänsä.

Fabrizio Romanon saamien tietojen mukaan Benzeman ja Al-Ittihadin välinen tilanne on edelleen vaikea.

Saudi-Arabia haluaa pitää Benzeman maan pääsarjassa ja on valmis tarvittaessa siirtämään hyökkääjän toiseen saudiarabialaisseuraan, jos hyökkääjä ei lopulta saa riitaansa sovittua Al-Ittihadin kanssa.

Romanon mukaan Benzeman paluu Euroopan kentille tammikuun aikana on hyvin epätodennäköistä, sillä hyökkääjän pitäisi pudottaa valtavasti nykyistä palkkaansa.

Al-Ittihad voitti viime kaudella Saudi-Arabian pääsarjamestaruuden. Kuluva kausi on sen sijaan mennyt pahemman kerran penkin alle. Seura on sarjataulukossa vasta seitsemäntenä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨🟡⚫️ Understand more meetings will take place soon to discuss the future of Karim Benzema.

The situation remains tense with Al Ittihad.

🇸🇦 SPL bosses still want KB to stay in Saudi, even to join another Saudi club.

Return to Europe can only be possible with huge salary cut.

LUE MYÖS