Dimitrios Metaxas siirtyy AC Ouluun.

AC Oulu tiedotti tehneensä kaksivuotisen sopimuksen Metaxasin kanssa. Sopimuksessa on lisäksi optio kolmannesta kaudesta.

Metaxas siirtyi AC Ouluun Kreikan pääsarjassa pelaavasta Volosista. 

Kreikan alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen kuuluva Metaxas on pelannut urallaan 38 ottelua Volosin edustusjoukkueessa. Metaxas sai viime kaudella mukavasti vastuuta Kreikan pääsarjassa, mutta tällä kaudella peliaika jäi pienemmäksi. Metaxas pelasi Volosissa Huuhkajien Nikolai Alhon kanssa.

Joulukuussa 20 vuotta täyttänyt Metaxas on innoissaan siirrostaan. 

– Olen äärimmäisen iloinen liittyessäni AC Ouluun. Mielestäni tämä on todellakin paras askel urallani. Haluan auttaa seuraa saavuttamaan tavoitteet. Tein hieman tutkimusta ja kysyin ystävältäni Nikolailta (Alho) seurasta. Sain hyvän kuvan seurasta ja sen jalkapalloprojektista, Metaxas totesi AC Oulun tiedotteessa.

LUE MYÖS