Filippo Inzaghi saa potkut Salernitanasta, kertoo tunnettu italialaistoimittaja Gianluca Di Marzio.

Salernitanan on määrä tiedottaa päätöksestään sunnuntaina. 

Luotsin viimeiseksi otteluksi jäi perjantainen Empoli-kamppailu. Empoli voitti ottelun 3-1. Salernitana on parhaillaan viimeisenä Serie A:ssa. 24 sarjaottelusta tuloksena on vaivaiset 13 pistettä. Putoamisviivan paremmalle puolelle on parhaillaan matkaa kuuden pisteen verran.

Salernitana palkkasi Inzaghin päävalmentajakseen lokakuussa. Inzaghi ei onnistunut kääntämään joukkueen kurssia, sillä 16 sarjaottelusta tuloksena oli vain kaksi voittoa. Salernitana esiintyi vakuuttavasti useita sarjan kärkiseuroja vastaan, mutta menetti usein pisteet loppuhetkillä.

Inzaghin, 50, valmennusura on ollut haasteita täynnä. Pelaajalegenda on valmentanut Serie A:ssa 113 ottelua, ja pistekeskiarvo on jäänyt alle yhteen.

Entinen hyökkääjä muistetaan parhaiten vuosistaan AC Milanissa ja Juventuksessa. Italian kanssa maailmanmestaruuden voittanut Inzaghi juhli urallaan kolmesti Serie A:n mestaruutta. Inzaghi voitti myös kahdesti Mestarien liigan.

Filippon Simone-veli valmentaa Internazionale. Inter johtaa Serie A:ta.

LUE MYÖS