Roy Hodgson erosi Crystal Palacen päävalmentajan paikalta maanantaina.

Hodgson, 76, joutui viime viikolla sairaalaan heikentyneen terveydentilansa vuoksi. Hodgson vietiin sairaalaan kesken joukkueen harjoitusten.

Crystal Palacen heikko vire on jatkunut jo pitkään. Englantilaismedian mukaan Crystal Palace oli antamassa Hodgsonille potkut viime viikon torstaina, mutta luotsi joutui samana päivänä sairaalaan ja potkuja lykättiin. Potkut muuttuivat sittemmin Hodgsonin eroilmoitukseksi.

Crystal Palace tiedotti maanantaina palkanneensa Oliver Glasnerin joukkueen uudeksi päävalmentajaksi. Osapuolet pääsivät yhteisymmärrykseen sopimuksesta jo viime torstaina.

Crystal Palace palkkasi Hodgsonin päävalmentajakseen maaliskuussa 2023. Hodgson onnistui pitämään Crystal Palacen Valioliigassa, mutta kuluva kausi on ollut heikko. Joukkue on parhaillaan 15. sijalla Valioliigassa, ja putoamisviivan huonommalle puolelle on matkaa vain viisi pistettä.

Valmentajalegenda on voittanut 48 vuotta kestäneellä urallaan neljästi Ruotsin pääsarjamestaruuden. Lisäksi Hodgson johdatti FC Kööpenhaminan Tanskan mestariksi.

Hodgson valmensi Huuhkajia vuodet 2006-07.

LUE MYÖS