EM-jatkokarsintafinaalit pelattiin tiistai-iltana. Georgia, Ukraina ja Puola etenivät EM-lopputurnaukseen.

Georgialle EM-kisapaikka on historian ensimmäinen. Georgia kaatoi kotiottelussaan Kreikan lopulta rangaistuspotkukilpailussa. Varsinainen peliaika ja jatko-ottelu päättyivät maalittomaan tasatulokseen.

Georgia taisteli läpi toisen jakson ja jatko-ottelun vajaamiehisenä, sillä Giorgi Loria sai punaisen kortin juuri ennen taukoa. Ykköstähti Khvitša Kvaratskhelia joutui jättämään kentän jatko-ottelussa loukkaantumisen vuoksi.

Ukraina isännöi Islantia Puolassa pelatussa ottelussa. Ukraina voitti ottelun lopulta 2-1.

Islannin suurin tähti Albert Guðmundsson vei vieraat johtoon puolen tunnin pelin jälkeen. Viktor Tsyhankov toi Ukrainan tasoihin toisen jakson alussa. Chelsea-pelaaja Myh’ailo Mudryk nousi Ukrainan sankariksi. Mudryk iski voittomaalin 84. minuutilla.

Huuhkajat tylysti pudottanut Wales otti mittaa Puolasta. Puola voitti ottelun lopulta rangaistuspotkuilla.

Wales sai jo pallon maaliin avausjakson loppuhetkillä, mutta osuma hylättiin paitsiona. Georgia-Kreikan tapaan myös Cardiffissa varsinainen peliaika ja jatko-ottelu päättyivät maalittomana, joten edessä oli rangaistuspotkukilpailu.

Ennen rangaistuspotkukilpailun viidennen kierroksen jälkimmäistä laukojaa kaikki vedot olivat menneet maaliin. Puolan maalivahti Wojciech Szczęsny torjui Walesin Daniel Jamesin yrityksen ja vei Puolan EM-kisoihin.

Kesän EM-lopputurnaus potkaistaan käyntiin 14.6.