HELSINKI

Fredrik Jensen sai tämän vuoden maalitilinsä Huuhkajissa auki tiistain A-maaottelussa Viroa vastaan Helsingin Olympiastadionilla. Augsburgin hyökkävällä keskikenttäpelaajalla oli panoksensa molemmissa osumissa Suomen 2-1-voittoon päättyneessä kamppailussa.

Avauspuoliskon puolivälissä syntyneessä ensimmäisessä maalissa Karl Hein torjui ensin Jensenin vaisun rangaistuspotkun, mutta Huuhkajat-pelaaja onnistui laittamaan kimmokkeesta jatkopallon verkkoihin. Suomen voittomaalissa puolestaan Jensenin ylärimaan osunut laukaus kimpoili ylärimasta useamman Viron pelaajan kautta vieraiden omaan maaliin.

Jensenin mielestä Olympiastadionin vielä talvikunnossa olleella nurmella ei ollut vaikutusta epäonnistuneeseen suoritukseen rangaistuspotkusta.

– Ei se nyt niin vaikuttanut. Ei siinä saanut sitä jalkaa pallon alle, kun oli hiekkaa. Turha sitä liikaa miettiä. Ainakin loppujen lopuksi pallo oli maalissa, Jensen vastasi SuomiFutis-sivuston kysymykseen Viro-ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Näiden olosuhteiden kanssa on elettävä. Emme me voi sitä muuttaa tai vaikuttaa asiaan. Tämä kenttä oli tällainen hiekkainen.

Huuhkajien pelit jatkuvat vierasmaaottelulla Skotlantia vastaan kesäkuun seitsemäs päivä. Syksyllä puolestaan käynnistyy Kansojen liigan lohkovaihe.

Joni Ahokas
X: @AhokasJoni

LUE MYÖS!