Huuhkajien Robert Taylorin edustama Inter Miami on aloittanut MLS-kautensa vahvasti keräten kolmesta ensimmäisestä pelistään seitsemän pistettä.

Viimeisin voitto tuli Suomen aikaa lauantaina ja sunnuntain vaihteessa, kun Miami kaatoi Orlando Cityn kotikentällään 5-0.

Inter Miami haali jo viime vuonna riveihinsä kolme Barcelonan legendaa: Jordi Alban, Sergio Busquetsin ja Lionel Messin, joka on valittu ennätykselliset kahdeksan kertaa maailman parhaaksi pelaajaksi.

Täksi kaudeksi Miami hankki vielä yhden Barcelona-legendan, kun Luis Suárez liittyi tähtisikermään mukaan.

Messi ja Suárez muodostivat takavuosina pelätyn hyökkäyskolmikon Neymarin kanssa, mutta tällä kaudella heidän rinnallaan on pelannut 29-vuotias Taylor. Kolmikon yhteispelaamisessa ei ollut lauantaina valittamista, sillä he viimeistelivät illan jokaisen osuman.

Suárez vastasi kahdesta ensimmäisestä maalista, Taylor kolmannesta ja Messi kahdesta viimeisestä. Taylorille maali oli kauden toinen, sillä hän osui myös avauskierroksen 2-0-voitossa Real Salt Lake Cityä vastaan.

Maailmanluokan yksilöiden merkitys on näkynyt Miamin alkukauden otteissa, sillä joukkueen jokaisen maalin tekijä ja tai syöttäjä on ollut entinen Barcelonan pelaaja.

Voit katsoa videon Taylorin maalista alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Inter Miami CF

@InterMiamiCF
Dancing in the derby 👊

Suárez plays it to Taylor who gives us our third of the match 🔥

#MIAvORL | 3-0

LUE MYÖS!