Jordan Henderson siirtyi viime kesänä Liverpoolista saudiarabialaiseen Al-Ettifaqiin. 

Henderson edusti Liverpoolia 12 vuoden ajan. Henderson, 33, pelasi Al-Ettifaqissa lopulta vain puolen vuoden ajan ja siirtyi vuodenvaihteessa Ajaxiin. 

Keskikenttäpelaaja sai viime kesänä huomattavasti kritiikkiä saudisiirrostaan. Pesti Al-Ettifaqissa jäi lopulta 19 ottelun mittaiseksi.

Englannin A-maajoukkueeseen edelleen kuuluvan Hendersonin edustama Ajax kohtaa torstai-iltana Aston Villan Konferenssiliigan neljännesvälierien jälkimmäisessä osassa. Avausosa päättyi maalittomaan tasapeliin.

Henderson käväisi ottelun alla amsterdamilaislehti Paroolin haastattelussa, ja puhui ajastaan Saudi-Arabiassa.

– Viiden kuukauden aikana opin itsestäni paljon. Mitkä ovat motivaationi? Miksi pelaan jalkapalloa? Nyt tiedän sen, että jalkapallo kulkee veressäni. Saudiarabialainen jalkapalloilu kehittyy ja siitä tulee nykyistä parempaa, mutta tällä hetkellä se ei sovi minulle.

– Palasin elääkseni tällaisia euroiltoja. Haluan luoda suuren yllätyksen joukkuetovereiden kanssa. Motivoidun, kun ihmiset viheltävät minulle. Haluan osoittaa kriitikoille, että he ovat väärässä. Olen tehnyt niin koko urani ajan. Se on tapani osoittaa tunteitani.

LUE MYÖS