HELSINKI.

Markku Kanerva ei murehdi heiluvasta asemastaan Huuhkajien päävalmentajana. Suomen A-maajoukkueluotsin tulevaisuus on ollut kysymysmerkin alla EM-unelman murskaannuttua torstaina jatkokarsintojen 1-4-tappioon Walesin vieraana.

Huuhkajat onnistui kasvojen pesussa voittamalla Viron harjoitusmaaottelussa 2-1-lukemin kotiyleisön edessä Helsingin Olympiastadionilla tiistai-iltana.

Kanervan sopimus Huuhkajien kanssa päättyy tämän vuoden lopussa. Huuhkajat-luotsi elää epävakaan tilanteensa kanssa päivä kerrallaan.

– En ole sitä miettinyt. Olemme laittaneet riman aika korkealle. Jos tavoitteisiin ei päästä, vaaditaan helposti muutoksia, Kanerva kommentoi medialle Viro-ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– En minä sen puolesta ole yöunia menettänyt. Jalkapallossa ja elämässä tapahtuu välillä asioita nopeastikin. Ratkaisut tehdään viime kädessä johtavalla tasolla.

Tiistain Viro-ottelu oli Suomen viimeinen kotona ennen syksyn Kansojen liigan lohkovaihetta. Huuhkajat kohtaa vielä maaottelussa Skotlannin Glasgowssa kesäkuun seitsemäs päivä.

Joni Ahokas
X: @AhokasJoni

LUE MYÖS!