Boulaye Dia on ajautunut ongelmiin.

Serie A -seura Salernitanaa edustava hyökkääjä kieltäytyi menemästä kentälle muutama viikko sitten pelatussa Udinese-ottelussa.

Senegalin A-maajoukkueesta tuttu Dia ajautui erimielisyyksiin Salernitanan kanssa jo viime kesänä. Salernitana hankki kärjen Villarrealista yli 14 miljoonalla eurolla, mutta vain hetki siirron jälkeen Dia herätti kiinnostusta muun muassa Valioliigassa. 

Dia olisi halunnut siirtyä muihin maisemiin, mutta Salernitana piti kiinni hyökkääjästään. Dia osoitti mieltään ja jäi syksyllä maajoukkuetauon jälkeen Ranskaan, eikä ilmestynyt Salernitanan harjoituksiin. Lopulta Dia oli sivussa muutamasta joukkueensa sarjaottelusta.

Italialaismedian mukaan Salernitana on haastanut Dian oikeuteen. Salernitana vaatii Dialta peräti 20 miljoonan euron korvauksia. Salernitana on maksanut Diasta siirtosummineen ja palkkoineen noin 20 miljoonaa euroa, ja nyt seura vaatii rahojaan takaisin. Salernitana on samalla antanut pelaajalleen hyvin merkittävät sakot.

Salernitanan päävalmentaja Fabio Liverani otti kantaa Dian tilanteeseen DAZN:n haastattelussa.

– Hän ei halunnut mennä kentälle. Hän teki päätöksen, jonka otamme tästä lähtien huomioon. Mielestäni Dian päätös on pysyvä. Se ei ole minulle ongelma, vaan ennemminkin hänen joukkuetovereilleen. Mielestäni ei ole oikein sanoa, että hän olisi ulkona joukkueestamme, mutta kyseessä on pelaaja, jonka varaan en voi laskea mitään.

Dia, 27, pelasi viime kauden lainalla Salernitanassa ja viimeisteli 16 maalia Serie A:ssa. Dia sijoittui viime kaudella kolmanneksi Serie A:n maalipörssissä.

LUE MYÖS