Vakavan sairauskohtauksen saanut Ruotsin maajoukkuepelaaja Kristoffer Olsson on päässyt pois hengityskoneesta. Keskikenttäpelaajan seura tanskalainen Midtjylland tiedotti hyvistä uutisista maanantaina.

Olsson, 28, kiidätettiin helmikuun lopussa sairaalaan hänen menetettyä tajuntansa kotonaan. Tutkimuksissa selvisi, että jalkapalloilija kärsii harvinaisesta aivojen ja verisuonten tulehduksesta.

Ruotsin maajoukkueen tiedotteen mukaan Olsson on siirretty Århusin yliopistollisesta sairaalasta hoidettavaksi Hammel Neurocenteriin, joka on erikoistunut neurologisiin sairauksiin.

Svensk Fotboll

@svenskfotboll
Kristoffer Olsson har lämnat Århus Universitetssjukhus och flyttats till Hammel Neurocenter, specialiserat på rehabilitering av neurologiska sjukdomar. Där kommer experter att ge Kristoffer Olsson den behandling och stöd som han behöver.

Vi är med dig, Koffe. 💛💙

Olsson on edustanut Ruotsin maajoukkuetta 47 ottelussa. Keskikenttäpelaaja on pelannut seuratasolla myös Belgiassa Anderlechtin riveissä, AIK:ssa Ruotsissa ja Krasnodarissa Venäjällä.

Olsson kuului myös nuorena Valioliiga-jätti Arsenalin organisaatioon, mutta pelasi vain yhden ottelun edustusmiehistössä.

LUE MYÖS!