AC Milan on antamassa potkut päävalmentajalleen Stefano Piolille kauden päätteeksi, kertoo La Gazzetta dello Sport. Serie A -seura on kääntämässä katseensa korvaajan etsinnässä ulkomaille.

Serie A:ssa toisena oleva Milan on jäänyt sarjakärki Internazionalesta peräti 14 pistettä. Mestarien liigassa lohkovaiheeseen jäänyt joukkue putosi myös torstaina Eurooppa-liigasta puolivälieräparissa AS Romaa vastaan.

Milanin kaudesta on tulossa pokaaliton matkan Italian Cupissakin jo katkettua puolivälierätappioon Atalantalle.

Gazzettan mukaan Ranskassa Lilleä valmentava Paulo Fonseca ja muun muassa Espanjan maajoukkuetta sekä Real Madridia aiemmin luotsannut Julen Lopetegui ovat pääehdokkaat Piolin korvaajaksi Milanissa. Muita vahtoehtoja ovat Saudi-Arabiassa ja Qatarissa tällä hetkellä valmentavat Marcelo Gallardo (Al Ittihad) ja Christophe Galtier (Al Duhail)

LUE MYÖS!