Arsenal ja Bayern München iskivät tiistai-iltana yhteen Mestarien liigan puolivälierien avausosassa. 

Lontoossa pelattu ottelu päättyi 2-2-tasapeliin. Otteluparin jälkimmäinen osa pelataan ensi viikon keskiviikkona Saksassa.

Toisella jaksolla nähtiin paljon puhuttanut tilanne. 

Tuomari vihelsi pelin käyntiin ja Arsenalin maalivahti David Raya syötti pallon joukkuetoverilleen Gabrielille. Gabriel nappasi yllättäen pallon käsiinsä ja syötti sen takaisin Rayalle. Bayernin pelaajat vaativat tilanteesta rangaistuspotkua, koska peli oli jo käynnissä, kun Gabriel otti pallon käsiinsä.

Bayern-leirin mukaan ottelun tuomari Glenn Nyberg ilmoitti pelaajille, ettei hän viheltänyt pilkkua, koska kyseessä oli lapsellinen virhe.

Harry Kane ei ymmärrä, miksei Nyberg tuominnut tilanteesta rangaistuspotkua Bayernille.

– Meille olisi pitänyt viheltää selvä pilkku. Se oli todella outoa, kun maalivahti syötti pallon Gabrielille ja hän otti pallon käteensä boksin sisällä. Se oli päivänselvä pilkku, enkä tiedä, miksei tuomari viheltänyt sitä. Tuomari vihelsi pelin käyntiin, maalivahti syötti pallon topparille, joka otti sen käsiinsä.

– Se oli lapsellinen virhe, mutta se ei ole meidän ongelma. Säännöt ovat sääntöjä. Kenties Arsenalille olisi pitänyt viheltää yksi pilkku, mutta niin meillekin.

LUE MYÖS