Sergio Rico on saanut lääkäreiltä luvan palata pelikentille, kertoo Athletic.

Athleticin saamien tietojen mukaan Rico on viime viikkoina tavannut niin PSG:n kuin Ranskan jalkapalloliitonkin lääkäreitä ja käynyt lukuisissa testeissä. Testitulokset ovat olleet positiivisia ja maalivahti saa palata tuota pikaa harjoituksiin.

Rico joutui vakavaan onnettomuuteen viime toukokuussa.

PSG:tä edustava maalivahti tippui hevosen selästä, jonka jälkeen hevonen potkaisi häntä pään ja niskan alueelle. Rico kiidätettiin sairaalaan ja maalivahti oli lopulta noin kolmen viikon ajan koomassa. Rico vietti noin viisi viikkoa teho-osastolla ja pääsi kotiin elokuun lopussa.

PSG teki Ricolle kuluvan kauden mittaisen jatkosopimuksen sillä aikaa, kun maalivahti oli vielä sairaalassa viime kesänä.

Espanjalaisvahti toimi viime kaudella PSG:n kakkosvahtina.

LUE MYÖS