VPS on vahvistanut hyökkäystänsä nigerialaisella Franklin Matibilla. Vaasalaisseura tiedottaa kotimaastaan Akwa Unitedin saapuvan Matibin allekirjoittaneen yksivuotisen sopimuksen optiolla lisävuodesta.

VPS kuvailee Matibia, 22, voimahyökkääjäksi, jonka vahvuuksia ovat nopeus, fyysisyys, hyvä peli äly ja räjähtävyys. Nigerialaisen kerrotaan myös pärjäävän pääpalloissa ja olevan monijalkainen viimeistelijä.

Matib oli käynyt ennen Vaasaan saapumista testillä skandinaavisissa seuroissa. Nuori nigerialainen haluaa lunastaa paikkansa joukkueessa.

– Joukkueessa on paljon kilpailua, joka on loistava mahdollisuus pelaajien kehitykselle. Pelit voitetaan maaleja tekemällä, ja minun pitää osoittaa paikkani joukkueessa olemalla voittaja, Matib kommentoi VPS:n tiedotteessa.

Vaasan Palloseura

@VPS1924
Tervetuloa Vepsuun Franklin Matib!🇳🇬

Nigerialainen Matib liittyy joukkueen vahvuuteen yksivuotisella sopimuksella.👊

Lue lisää aiheesta verkkosivuillamme:
👉 vepsu.fi

#yhdessäseistään #seuraaraitaa #vepsu #vaasa #vasa #veikkausliiga #lemonsoftstadion #vps100

VPS sijoittui viime kaudella Veikkausliigassa kolmanneksi. Seura pääsee pelaamaan tänä vuonna europelejä.

LUE MYÖS!