Turkin suurimpiin seuroihin lukeutuva Fenerbahçe on voittanut edellisen kerran maan pääsarjamestaruuden keväällä 2014.

Fenerbahçe sijoittuu kuluvalla kaudella toiseksi Turkin Superliigassa. Fenerbahçe on kaivannut jo pitkään menestystä ja aloittaa kesällä uuden projektin.

Valta saattaa vaihtua, sillä parhaillaan seuran puheenjohtajana työskentelevän Ali Koçin sopimus päättyy kesäkuussa. Fenerbahçe järjestää pian puheenjohtajavaalit. Fenerbahçen puheenjohtajana vuodet 1998-2018 työskennellyt Aziz Yıldırım kertoi asettuvansa ehdolle vaaleissa.

Yıldırım kertoi turkkilaismedialle tuovansa José Mourinhon Fenerbahçen päävalmentajaksi, jos hänet valitaan seuran puheenjohtajaksi.

– Tapasin Mourinhon kasvotusten viime viikolla. Sanoin Mourinholle, että Fenerbahçe tarvitsee häntä ja hän Fenerbahçea. Hän kuunteli minua ja ystäväni puhuvat Mourinhon agentin kanssa. Jos voitan vaalit, tuon Mourinhon joukkueen päävalmentajaksi. Hankimme niitä pelaajia, joita Mourinho pyytää, Yıldırım vakuutti.

Mourinho on ollut työttömänä tammikuusta lähtien. Mourinho sai alkuvuodesta potkut AS Roman päävalmentajan paikalta. Mourinho on kertonut julkisuudessa palaavansa valmentamisen pariin kesällä.

LUE MYÖS