Saudi Arabian maajoukkueen tekninen johtaja Nasser Larguet puolustaa N´Golo Kantén valintaa Ranskan alustavaan EM-joukkueeseen. Saudi-Arabiassa Al Ittihadia edustavan keskikenttäpelaajan mukanaolo Didier Deschampsin miehistössä oli yllätys.

Kanté, 33, siirtyi Al Ittihadiin viime kesänä Chelseasta. Ranskalaistähden maajoukkueuran uskottiin olevan jo Euroopasta poistumisen myötä ohi.

Kanté kärsi viimeisinä Chelsea-vuosinaan pahoista loukkaantumisongelmista, mutta on pysynyt nyt terveenä. Ranskalainen on pystynyt pelaamaan yhteensä 41 ottelua ensimmäisellä kaudellaan Al Ittihadissa.

Larguet uskoo Kantén valinnan kisajoukkueeseen olevan ansaittu.

– Deschampsin valinta on hyvin objektiivinen. Kanté ansaitsee sen paikan. Hän pelaa nyt parhaalla tasollaan, Larguet kommentoi Eurosportille.

– Hän on joukkueensa kantava voima box to box -pelaajana. Hän on se N´Golo Kanté, jonka me tunnemme pelin keskiössä rakennus- ja palautumisvaiheissa.

– Hän ei tullut joukkueeseen eläköitymisvaiheessa. Hän on jopa seuransa kapteeni. Nostan hänelle hattua tästä vahvasta paluusta.

LUE MYÖS!