Real Madrid eteni keskiviikkona Mestarien liigan finaaliin. 

Real Madrid voitti Bayern Münchenin välierissä yhteismaalein 4-3. Bayern oli jo kiinni finaalipaikassa, mutta Real Madrid nousi jälkimmäisen osan loppuhetkillä tasoihin ja ohi.

Lisäajalla nähtiin paljon puhuttanut tilanne, kun avustava erotuomari vihelsi pelin poikki paitsion vuoksi. Bayern laukoi pallon maaliin välittömästi paitsiovihellyksen jälkeen, mutta lopulta selvisi, ettei tilanne ollutkaan paitsio.

Monet kummastelivat, miksi avustava erotuomari päätti viheltää tiukan tilanteen paitsioksi, eikä antaa pelin jatkua.

Bayernin Matthijs de Ligt otti kantaa tapaukseen ottelun jälkeen. Avustava erotuomari pahoitteli virhettään de Ligtille.

– Kaikki tunnemme säännöt. On selvää, että jos paitsio ei ole päivänselvä, on pelin annettava jatkua. Tämä oli häpeällistä. Joselun maali oli melkein paitsio, mutta silloin pelin annettiin jatkua, mutta meidän tilanteessamme sen ei annettu jatkua. Tämä on uskomatonta.

– Tuollaisen tilanteen viheltäminen viimeisellä minuutilla on valtava virhe ja suuri sääli. En tiedä, oliko se paitsio vai ei, mutta tuomarit olisivat voineet tarkistaa sen. Linjatuomari pyysi minulta anteeksi ja sanoi tehneensä virheen. En haluaisi syytellä tuomareita. Onnittelen Real Madridia, mutta säännöt ovat sääntöjä.

LUE MYÖS