Juventus on vahvistanut antaneensa kenkää päävalmentajalleen Massimiliano Allegrille.

Allegri, 56, valmensi Juventusta ensimmäisen kerran vuosina 2014-2019 ja palasi seuraan vuonna 2021. Hän on voittanut Bianconerin peräsimessä viisi Serie A:n mestaruutta sekä viisi Italian cupia ja johdattanut joukkueensa kahdesti Mestarien liigan finaaliin.

Juventuksen viimeisin Italian cupin voitto tuli viime keskiviikkona, kun se kukisti Atalantan 1-0 Dušan Vlahovićin maalilla.

Allegri sai pelin lopussa punaisen kortin, minkä seurauksena hän repi takkinsa yltään ja jatkoi huutamista neljännelle tuomarille. Juventuksen palkintojenjaon aikana tv-kameroihin tallentui, kuinka Allegri jatkoi räyhäämistä Juventuksen seurapomolle Cristiano Giuntolille ja käski tätä ”painumaan pois”.

– Potkut ovat seurausta tietynlaiselle käytökselle Coppa Italian finaalin aikana ja sen jälkeen, mitä seura piti Juventuksen arvojen ja sen edustajien käytöksen vastaisena, kommentoi seura tiedotteessaan.

Italialaismediassa on jo pitkään epäilty, että Allegri olisi joka tapauksessa saanut kenkää tämän kauden jälkeen.

Lehtitietojen mukaan Juventus on pestaamassa seuraavaksi päävalmentajakseen Thiago Mottan Bolognasta, jonka hän vei sensaatiomaisesti ensi kauden Mestarien liigaan.

Neljäntenä majailevalla Juventuksella on tällä kaudella vielä kaksi ottelua jäljellä, ensimmäinen Mottan Bolognaa vastaan ja toinen Monzaa vastaan.

JuventusFC

@juventusfc
Massimiliano Allegri non è più l’allenatore della Juventus F.C.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!