AC Milan on vahvistanut nimittäneensä Paulo Fonsecan uudeksi päävalmentajakseen kolmen vuoden sopimuksella.

Portugalilaisluotsi korvaa tehtävässä Stefano Piolin, joka jätti pestin viime kauden päätteeksi viiden vuoden jälkeen.

Fonseca, 51, siirtyy Milaniin Lillestä, jonka hän johdatti viime kaudella Ranskan Ligue 1:ssä neljännelle sijalle. Aiemmin hän on valmentanut myös muun muassa AS Romaa ja Šah’tar Donetskia, jonka kanssa hän voitti kolme kertaa tuplamestaruuden.

AC Milan tuli päättyneellä kaudella Italian Serie A:ssa toiseksi, mutta se jäi lähes 20 pisteen päähän paikallisvastustajastaan Interistä, joka voitti mestaruuden. Mestarien liigasta Milan putosi lohkovaiheessa ja eteni Eurooppa-liigan puolella puolivälieriin.

AC Milan

@acmilan
𝐏𝐚𝐮𝐥𝐨 𝐅𝐨𝐧𝐬𝐞𝐜𝐚

Official Statement 👉 acmi.land/Fonseca-OS

Comunicato Ufficiale 👉 acmi.land/Fonseca-CU

#SempreMilan

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!