AC Oulu julkaisi torstaina varsin odotetun uutisen.

Seura ilmoitti antaneensa potkut päävalmentajalleen Rauno Ojaselle, pelillisen prosessin johtajalleen Tuomas Silvennoiselle ja apuvalmentajalleen Mikko Viitsalolle.

AC Oulu pelaa ennakko-odotuksiin nähden suorastaan surkeaa kautta. 11 sarjaottelusta tuloksena on vain yksi voitto ja sarjataulukon 11. sija.

AC Oulu nousi keskiviikkona pois sarjajumbon paikalta pelattuaan kotikentällään 2-2-tasapelin niin ikään putoamista vastaan taistelevan FC Lahden kanssa. AC Oulu oli hävitä myös keskiviikkoisen ottelun, mutta nousi lisäajan rangaistuspotkumaalilla tasoihin.

– Haluamme kiittää Raunoa, Tuomasta ja Mikkoa joukkueen eteen tekemästä työstä ja toivottaa heille hyvää jatkoa. Väliaikaisen vetovastuun lauantain Suomen Cupin pelissä ottaa reservijoukkueen valmennuksesta vastaavat Mikko Isokangas ja Rafinha, seuran urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen totesi tiedotteessa.

AC Oulu pelaa seuraavan veikkausliigaottelunsa ensi viikon keskiviikkona, kun se kohtaa vieraskentällä VPS:n.

Lähde: AC Oulu

AC Oulu

@ACOulu
AC Oulu on tänään vapauttanut tehtävistään päävalmentaja Rauno Ojasen sekä valmennustiimin jäsenet Tuomas Silvennoisen ja Mikko Viitsalon.

Lue lisää:
acoulu.fi/uutiset/ac-oul…

#ACOulu
#Oulu
#Laivastonsiniset
#Veikkausliiga
#ParastaSeuraa
#OuluOnLaivastonsininen

LUE MYÖS