Antoine Griezmann on kommentoinut Kylian Mbappén pelikuntoa ennen Ranskan perjantai-illan Hollanti-ottelua EM-kisojen D-lohkon toisessa pelissä. Les Bleus’n kapteenin pelaaminen tänään on edelleen epävarmaa Mbappén murrettua nenänsä Ranskan kisojen avausottelussa Itävaltaa vastaan.

Mbappé, 25, törmäsi rajusti Itävallan puolustajan Kevin Danson olkapäähän pääpallotilanteessa ottelun loppupuolella. Tähtihyökkääjä on harjoitellut viime päivät Ranskan maajoukkueen mukana ja yrittää ehtiä pelikuntoon kohtaamaan Hollannin.

Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps kuvaili Mbappén tilan menneen parempaan suuntaan. Joukkueen johtohahmo on saanut jo suojaavan kasvomaskin lopputurnausta varten.

– Kylian voi hyvin, vaikka hänen nenänsä on hieman turvonnut. Me tulemme näkemään viime hetkellä, mikä hänen kuntonsa on, Griezmann kommentoi lehdistölle maajoukkuetoverinsa tilannetta.

– Koko joukkueen on sopeuduttava siihen, mutta en tiedä pelaako hän. Hän on yksi maailman parhaista pelaajista. Onko hän käytössä vai ei, se tulee tekemään suuren eron. Jalkapallossa on aina sopeuduttava. Sen täytyy olla meidän vahvuutemme.

Griezmann oli itse pettynyt henkilökohtaiseen suoritukseensa EM-avauksessa Itävaltaa vastaan.

– Yritän löytää lisää tiloja. En ollut pelin keskiössä luomassa linkkejä hyökkääjille. En ollut kovinkaan hyvä. Toivon saavani enemmän kosketuksia palloon, Griezmann arvioi omaa suoritustaan.

Ranska ja Hollanti kohtaavat perjantaina kello 22:00. Hollanti voitti kisojen ensimmäisessä ottelussaan Puolan 2-1-lukemin.

LUE MYÖS!