Belgian kapteeni Kevin de Bruyne toivoo, että kannattajat asettuvat vielä maajoukkueen tueksi miesten EM-kisoissa.

De Bruyne, 32, ja kumppanit etenivät keskiviikkona pudotuspeleihin, mutta belgialaiskannattajia ärsytti, kun joukkue ei hakenut lopussa hanakammin voittoa 0-0-tasapelissä Ukrainaa vastaan.

Loppuvihellyksen jälkeen Belgian kannattajat buuasivat omilleen, kun joukkue lähestyi de Bruynen johdattamana heitä. Huutomyrsky yltyi entisestään, kun Belgian kippari kuulutettiin stadionilla ottelun parhaaksi pelaajaksi. Sen seurauksena De Bruyne käänsi selkänsä yleisölle ja käski joukkuekaverinsa pois kentältä.

– Me yritimme voittaa pelin. Meillä oli maalintekopaikkoja, mutta emme ottaneet riskejä kulmapotkussa, koska tiesimme, että saattaisimme päästää maalin, kommentoi de Bruyne ESPN:n mukaan.

– Olisimme olleet ulkona kisoista, jos niin olisi käynyt. Se on sääli, ettemme onnistuneet maalinteossa sitä ennen. Meillä oli paikkoja.

– Me vain tarvitsemme kannattajat tueksemme. Me tarvitsemme heitä. Me tarvitsemme heitä [neljännesvälierässä] Ranskaa vastaan. Muuta sanottavaa minulla ei ole.

CentreGoals.

@centregoals
🚨🚨| De Bruyne told the players to get off the pitch. He tried to applaud their own fans, but the boos were so loud that he told the rest to forget it. 😳🇧🇪

[@MarkOgden_]

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS