Khvitša Kvaratskhelia haluaa jättää Napolin kesän siirtoikkunassa.

Osapuolet ovat neuvotelleet kuukausikaupalla uudesta jatkosopimuksesta, mutta Kvaratskhelia on herättänyt muun muassa PSG:n kiinnostuksen.

Kvaratskhelia haluaa vaihtaa maisemaa, mutta Napoli ei ole valmis luopumaan tähdestään. Napolin on määrä myydä Victor Osimhen kesän aikana, eikä se halua sen vuoksi luopua Kvaratskheliasta.

Kvaratskhelian agentti Mamuka Jugeli otti kantaa asiakkaansa tulevaisuuteen.

– En halua ihmisten olettavan Kvaratskhelian haluavan jäädä Napoliin. Haluamme lähteä, mutta odotamme EM-kisojen päättymistä. Prioriteettimme on siirtyä Mestarien liigassa pelaavaan seuraan, Jugeli totesi Imedin haastattelussa.

Napoli julkaisi sittemmin tiedotteen sosiaalisessa mediassa. Napoli ilmoitti, ettei Kvaratskhelia ole suinkaan myynnissä.

– Napoli muistuttaa, että Kvaratskhelian sopimus seuran kanssa kattaa seuraavat kolme vuotta. Kvaratskhelia ei ole myynnissä. Agentit tai vanhemmat eivät päätä pelaajan tulevaisuudesta. Napoli päättää siitä. Se on sillä selvä, Napoli kirjoitti.

Napoli julkaisi aiemmin samanlaisen tiedotteen, kun Giovanni Di Lorenzon agentti ilmoitti kapteenin lähtöhaluista. Di Lorenzo haluaa siirtyä Juventukseen, mutta Napoli ei ole halukas myymään luottopelaajaansa.

Official SSC Napoli

@sscnapoli
In riferimento alle dichiarazioni dell'agente di Kvaratskhelia, Mamuka Jugeli, e del padre Badri, il Calcio Napoli ribadisce che il giocatore ha un contratto di altri tre anni con la società. Kvaratskhelia non è sul mercato. Non sono gli agenti o i padri che decidono del futuro…

LUE MYÖS