Kylian Mbappé on pelannut viimeisen ottelunsa PSG:n kanssa.

Mbappé siirtyy hyvin todennäköisesti vapaana agenttina Real Madridin riveihin. Osapuolten on määrä vahvistaa viimeistään EM-lopputurnauksen jälkeen.

Ranskalaishyökkääjä edusti PSG:tä seitsemän vuoden ajan. 

Mbappé nousi vuosien saatossa PSG:n seurahistorian parhaaksi maalintekijäksi ja häntä pidetään yleisesti seuran kaikkien aikojen parhaana pelaajana.

PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaïfi toivoo Mbappélle kaikkea hyvää.

– Toivon hänelle pelkkää hyvää. Mbappé oli meille uskomaton pelaaja seitsemän vuoden ajan. Hän oli varakapteenimme. Mbappé saapui tänne 18-vuotiaana ja nyt hän on maailman paras pelaaja. Kenties hän joskus palaa Ranskaan. Jalkapallo on sellaista. Mbappé ansaitsee pelkkää parasta, Al-Khelaïfi totesi L’Équipelle.

Al-Khelaïfin mukaan tästä lähtien PSG:n projekti koostuu järkevästi rakennetusta joukkueesta, eikä vain yksittäisistä tähdistä.

– Kyse ei ole pelaajista, vaan joukkueesta. Eräs toimittaja kysyi minulta, kuka on joukkueen ensi kauden suurin tähti ja vastasin, että joukkue itsessään. Se on visiomme ja strategiamme. Tällä kaudella sanoimme valmentajan olevan pomo. Luis Enrique on pomo ja luotamme häneen. Hän tekee kanssamme loistavaa työtä.

LUE MYÖS