Roberto Baggio on puhunut ensimmäistä kertaa joutumisestaan väkivaltaisen ryöstön uhriksi. Italian jalkapallolegendan kotiin Pohjois-Italiassa Altavilla Vicentinassa murtauduttiin torstai-iltana.

Baggio, 57, yritti paikallismedia Corriere del Veneton mukaan puolustaa perhettään aseistautuneilta ryöstäjiltä ja häntä lyötiin aseella päähän. Pelaajaikoni seurasi kotonaan Italian EM-ottelua Espanjaa vastaan, kun murtovarkaat iskivät asuntoon.

LUE MYÖS: Roberto Baggio sairaalahoidossa – EM-ottelun seuraaminen sai järkyttävän käänteen

Baggio joutui järkyttävän episodin jälkeen sairaalaan hoidettavaksi ja hän sai tikkejä haavaansa. Murtovarkaus tapahtui kello 10 paikallista aikaa ja kesti noin 40 minuuttia.

Varkaat veivät asunnosta paikallismedian mukaan asunnosta kelloja, koruja ja rahaa. Baggio oli perheineen lukittuna huoneessa, kun ryöstäjät tyhjensivät taloa.

Baggion asunnolla oli turvakameroita sekä sisällä että ulkopuolella tiluksilla. Pidätyksiä tapauksen suhteen ei olla vielä tehty.

Baggio vahvisti nyt olevansa perheensä kanssa kunnossa. Italialainen kertoi olevansa kiitollinen perheensä saamasta tuesta tapauksen jälkeen.

– Tällaisissa tapauksissa voi tapahtua mitä tahansa. Selvisin onneksi minuun kohdistuneesta väkivallasta muutamalla tikillä, ruhjeilla ja suurella pelolla. Nyt minun täytää päästä yli siitä pelosta, Baggio kommentoi uutistoimisto ANSA:lle antamassaan lausunnossa.

Baggio voitti pelaajana Ballon d’Orin vuonna 1993. Italialaislegenda juhli urallaan myös kahta Serie A:n mestaruutta Juventuksen ja AC Milanin riveissä.

LUE MYÖS!