Ronaldinho on selventänyt aiempia kriittisiä kommenttejaan Brasilian maajoukkueesta. Laiturilegendan mukaan kyseessä oli markkinointikikka.

Ronaldinho järkytti brasilialaiskannattajia sosiaalisessa mediassa antamallaan lausunnollaan, jossa hän väitti nykyisen maajoukkueen olevan heikoin vuosiin täynnä keskinkertaisia pelaajia. 44-vuotiaan ikonin mukaan sanat eivät tulleet hänen omasta suustaan, vaan ne olivat poimintoja kannattajien kirjoittamista negatiivisista kommenteista.

Ronaldinho lausui kommentit osana Rexonan kanssa tekemää mainoskampanjaansa saada ihmiset tukemaan Brasilian maajoukkuetta tulevassa Copa Américassa.

– En hylkäisi ikinä Brasilian jalkapalloa. En myöskään ikinä sanoisi sellaisia asioita. Ne sanat tulivat itseasiassa oikeilta brasialaisilta kannattajilta. Ne ovat oikeita kommentteja, joita näin internetissä, Ronaldinho selvensi Instagram-kirjoituksessaan.

– Kuvittele itsesi lukemassa näitä viestejä ennen otteluasi? Ei, motivaatiosi laskee silloin alas. Fanien tuella on pelaajille suuri merkitys. Siitä minä nyt puhun.

– Meidän pelaajamme tarvitsevat nyt tukea. Niin paljon, kun me luotamme heihin, sitä suurempi heidän itseluottamuksensa on.

LUE MYÖS!