Napoli on nimittänyt Antonio Conten uudeksi päävalmentajakseen kolmivuotisella sopimuksella.

Conte, 54, on aiemmin luotsannut muun muassa Juventusta, Chelseaa, Internazionalea, Tottenhamia ja Italian maajoukkuetta.

Hän korvaa Napolissa väliaikaisvalmentaja Franzesco Calzonan, joka sai pestin helmikuussa Walter Mazzarrin saatua kenkää. Myös Mazzarrin edeltäjä Rudi Garcia kesti tehtävässään vain muutaman kuukauden.

Napoli voitti Serie A:n mestaruuden kaudella 2022-23 Luciano Spallettin alaisuudessa, mutta päättynyt kausi oli valtava pettymys. Partenopei tuli Italian pääsarjassa vasta kymmenenneksi, jääden 41 pisteen päähän mestari Interistä.

– Napoli on maailmanlaajuisesti merkittävä paikka. Olen iloinen ja innoissani ajatuksesta istua taivaansinisten penkillä. Voin varmasti luvata yhden asian: teen kaikkeni joukkueen ja seuran kasvun eteen. Sitoutumiseni yhdessä henkilökuntani kanssa tulee olemaan täydellistä, kommentoi Conte.

Official SSC Napoli

@sscnapoli
Un nuovo capitolo della nostra Storia inizia oggi.
Benvenuto Mister Conte! 💙

Leggi la news 👉 sscnapoli.it/antonio-conte-…

#ConTe #ForzaNapoliSempre

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!