Joakim Latonen osui kahdesti, kun Gnistan nappasi ensimmäisen voittonsa Veikkausliigassa 1,5 kuukauteen. Oulunkyläläisseura kaatoi kotonaan FC Lahden 2-1-lukemin sunnuntai-iltapäivässä.

Latonen ohjasi Gnistanin avausmaalin kulmatilanteesta 31. minuutilla. Keskikenttäpelaajan voitto-osuma syntyi 64. peliminuutilla tarkalla laukauksella boksin reunalta.

Latonen on tehnyt tällä kaudella kuusi maalia Veikkausliigassa. Sunnuntain osumat olivat maalipyssyn ensimmäiset kahden avauskierroksen neljän maalin jälkeen.

– Ei ole Gnistanissa näin pitkää maalitonta putkea itsellä ollut. On ollut välillä vähän vieras pelipaikka itsellä, mutta jokaisessa pelissä olen päässyt tonteille. Nyt onneksi meni ja on se kyllä nannaa, Latonen kommentoi Ruudun haastattelussa kuivan kautensa päättämistä.

IF Gnistan

@IFGnistan1924
📽️ Joakim Latosen päivän toinen on komeaa katseltavaa 😎

#Veikkausliiga #OgelinOma

Gnistan voitti kahdella ensimmäisellä Veikkausliigan kierroksella FC Interin ja Ilveksen. Sarjanousija ehti pelata tämän jälkeen seitsemän ottelua ilman voittoa ennen tämän päivän sunnuntaita.

Gnistan on 10 kierroksen jälkeen Veikkausliigan sarjataulukossa kahdeksantena kerättyään 12 pistettä. Ottelun vähemmän pelannut Lahti majailee toiseksi viimeisenä kuusi pistettä perässä.

LUE MYÖS!