AC Milan etsii uutta hyökkääjää. 

Olivier Giroud jätti seuran ja siirtyi vapaana agenttina MLS-seura Los Angeles FC:hen. AC Milan tarvitsee Giroud’lle mitat täyttävän korvaajan.

La Gazzetta dello Sportin mukaan AC Milanin seurajohto on asettanut Álvaro Moratan ykköstavoitteekseen.

AC Milan oli aluksi pitkään Bolognan Joshua Zirkzeen kintereillä, muttei lopulta päässyt sopuun pelaajan agentin kanssa.

Zirkzeen uskotaan siirtyvän Manchester Unitediin. AC Milanin seurajohdossa muun muassa neuvonantajan roolissa työskentelevä Zlatan Ibrahimović kertoi italialaismedialle, ettei seura ole enää kiinnostunut Zirkzeestä, vaan on kääntänyt katseensa uuteen hyökkääjään.

La Gazzetta dello Sportin mukaan AC Milan tarjoaa Moratalle kolmivuotista sopimusta ja noin neljän miljoonan euron nettovuosipalkkaa. Morata kertoi viime viikolla jäävänsä Atléticoon, mutta on sittemmin ehtinyt jo muuttaa mielipidettään. Calciomercaton mukaan Morata on hyvin kiinnostunut siirtymään AC Milaniin.

LUE MYÖS