Ciro Immobile on poistumassa Laziosta kesän siirtoikkunassa.

Turkkilainen Besiktas on Immobilen kintereillä. Fanatik kertoo Besiktasin ja Immobilen päässeen yhteisymmärrykseen kaksivuotisesta sopimuksesta. Immobilen on määrä matkustaa seuraavien päivien aikana Istanbuliin lääkärintarkastusta varten.

Besiktas tarjoaa Immobilestä noin kymmenen miljoonaa euroa Laziolle. Italialaismedian mukaan Immobile saa palkankorotuksen siirtyessään Besiktasin riveihin.

Immobile, 34, on yksi Lazion suurimmista seuralegendoista. Lazion kapteeni on edustanut seuraa kahdeksan vuoden ajan. 340 otteluun on syntynyt 207 maalia ja 54 maalisyöttöä. Immobile on Lazion seurahistorian paras maalintekijä.

Immobilen rooli Laziossa on kuitenkin tippunut viime vuosina aiempaa pienemmäksi, ja viime kaudella konkarihyökkääjä viimeisteli vain seitsemän maalia Serie A:ssa. Lazio on valmis luopumaan pitkäaikaisesta avainpelaajastaan.

Besiktas sijoittui päättyneellä kaudella vasta kuudenneksi Turkin pääsarjassa, mutta voitti cupin mestaruuden ja osallistuu siten kesällä Eurooppa-liigan karsintoihin.

LUE MYÖS