Hollannin jalkapallomaajoukkue eteni EM-välieriin Englantia vastaan myöhään lauantai-iltana. Hollanti kaatoi Turkin puolivälierissä lukemin 2-1.

Turkki siirtyi ottelussa 1-0-johtoon jo reilun puolen tunnin jälkeen. Bart Verbrüggen Hollannin maalilla tuli arastellen ulos ja Samet Akaydin puski pallon maaliin.

Hollanti käynnisti takaa-ajon toisella jaksolla. Ensiksi Stefan de Vrij puski Memphis Depayn keskityksen vastustamattomasti maaliin, kun pelikellossa oli 70 minuuttia. Kuusi minuuttia myöhemmin Cody Gakpo rynnisti takatolpalle ja samassa rytäkässä Mert Müldür ohjasi pallon omaan maaliin.

Hollannin mentyä johtoon Turkki aloitti oman painostuksensa. Ensiki vaihdosta kentälle tullut Micky van de Ven pelasti hollantilaiset blokkaamalla tyhjän maalin. Hetkeä myöhemmin Verbrüggen venyi upeasti Cenk Tosunin yrityksen tielle.