Suomessa ottelumanipuloinneista tuomittu singaporelainen Wilson Raj Perumal kohauttaa jälleen. Vedonlyöntihuijari nimittäin väittää, että Kamerunin kaikkia MM-otteluita Brasiliassa oli järjestelty lahjonnalla.

Saksalaislehti Der Spiegel kertoo saaneensa Perumalilta viestin vain tunteja ennen Kamerun-Kroatia-ottelun alkua. Viestissä hän ilmoitti Kamerunin häviävän ottelun 0-4 ja saavan ensimmäisellä puoliajalla punaisen kortin.

Molemmat väitteet toteutuivat – ja varsinkin Alex Songin ulosajo tuli todella käsittämättömän typeryyden jälkeen. Surkeasti läpi turnauksen pelanneen ja bonusrahoista riidelleen Kamerunin joukkueessa oli Perumalin mukaan peräti seitsemän ”mätää omenaa” ja että muitakin joukkueen pelejä olisi ”fiksattu”.

Fifan turvallisuusjohtaja Ralf Mutschke sanoo Spiegelin mukaan, että kattojärjestöllä ei ole havaintoja siitä, että MM-turnauksen otteluita olisi manipuloitu.

Omassa kirjassaan Perumal on aiemmin väittänyt järjestäneensä Nigerian ja Hondurasin mukaan Brasilian kisoihin.

Käännytettiin Suomesta kesäkuun alussa

Seura-lehti kertoi aiemmin tässä kuussa, että Suomen maahanmuuttovirasto on kesäkuun alussa käännyttänyt Perumalin Suomesta Unkariin ja langettanut tälle viiden vuoden maahantulokiellon Suomeen.

Perumal tuomittiin otteluiden järjestämisestä Suomessa vuonna 2011 ja hän palasi Suomeen Unkarista väärällä passilla tänä keväänä. Poliisi otti hänet kiinni kansainvälisen etsintäkuulutuksen nojalla.