Sopupelien järjestämisestä vangittu ja syyllisyytensä tunnustanut singaporelaisliikemies Wilson Raj Perumal kertoo kirjassaan, että järjesti Nigerian ja Hondurasin vuoden 2010 MM-kisoihin.

Perumal on ollut avainhahmona satojen otteluiden järjestelemiseen syyllistyneen rikollisliigan toiminnassa. Mies jäi kiinni Suomessa vuonna 2011, minkä jälkeen maailmanlaajuinen vyyhti on alkanut purkautumaan.

Perumalin mukaan hän lupasi rahapalkintoja Mozambikin jalkapalloliiton johdolle, mikäli he pystyisivät pysäyttämään Tunisian keskinäisessä ottelussa edes tasapelillä. Mozambik voitti ottelussa Tunisian 1-0, minkä vuoksi Nigeria eteni kisoihin.

Hän väittää myös, että oli maksanut kolmelle vastustajan pelaajalle, jotta Nigeria oli pystynyt voittamaan yhden aiemmin karsintapelinsä.

– Suunnitelmani oli toiminut ja olin tunnistamaton sankari Nigerian pääsemisessä MM-kisoihin. Hondurasin ja Nigerian johdattaminen MM-kisoihin oli henkilökohtainen saavutukseni. En kuitenkaan voinut kertoa siitä kenellekään, Perumal kertoo kirjassaan The Guardianin mukaan.