Jari Litmasen jatkaa uraansa FC Lahden riveissä. Kauden loppuun saakka voimassa oleva sopimus julkistettiin torstaina.

Ennen alkavaa kautta yhteensä 101 Veikkausliigan ottelussa pelannut ja niissä 45 maalia tehnyt ”Litti” on tulessa jo lauantaina, kun lahtelaiset saavat kotikentälle vastaansa FF Jaron.

//

– Omalla tavallaan jatko FC Lahdessa on luonnollinen, sillä olen muutamina viime kausina ollut joukkueen pelaaja ja osallistunut hiukan myös seuran taustatyöhön, Litmanen julistaa FC Lahden verkkosivuilla.

Vielä maanantaina Litmanen painotti Radio Voiman haastattelussa, ettei Lahti suinkaan ole ainoa kaupunki, jossa keskikenttämies voisi kuvitella pelaavansa alkavalla kaudella.

39-vuotias Litmanen pelasi ensimmäisen ottelunsa Veikkausliigassa Lahden Reippaan paidassa huhtikuussa 1990 RoPSia vastaan. Ensimmäinen maali Veikkausliigassa syntyi KPV:n vieraana samaisen vuoden toukokuussa.

Keskikenttämies on ehtinyt Veikkausliigassa edustaa FC Lahtea 30 kertaa (8 maalia). Lisäksi hän on Veikkausliigassa pukenut ylleen myös Reippaan (26 ottelua / 14 maalia), HJK:n (27/16) ja MYPAn (18/7) paidat.


//