FC Lahti pelasi perjantaina kolmannen maalittoman tasapelin putkeen. Joukkueella on ollut kaikki mahdollisuudet voittoon näissä peleissä, mutta vastustajan tolppien välit ovat olleet kuin noiduttuja.

Mustien Kuhnureiden kapteeni Jukka Vanninen ei kuitenkaan näe vielä syytä huolestumiseen.

//

Olette pelanneet kolme maalitonta tasapeliä putkeen, mutta sinä olet osunut myös jokaisessa näissä otteluissa ylärimaan.

Kieltämättä se on aika hauska juttu, että kolme kertaa olen sattunut ylärimaan osumaan. Se ei tietenkään riitä. Ne pitäisi mennä maaliin.

Onko ollut turhauttavaa katseltavaa, sillä jokainen vedoista on vielä painunut ylärimasta suoraan alaspäin, mutta ei maaliviivan yli?

No joo siinä mielessä, että pienestä ovat olleet kiinni. Ei paljon olisi tarvinnut mennä alaspäin, niin olisi ollut maalissa. Ei sille kuitenkaan enää voi yhtään mitään.

Ette ole tehneet maalin maalia viimeiseen viiteen otteluun. Mitä maalinteko-ongelmalle voisi tehdä?

Ei siinä auta kuin uskoa ja harjoittelun kautta hankkia suoritusvarmuutta. Sitä kautta se siirtyy sitten peleihinkin. Ei kannata vielä tuskastua.

Huolestuttaako tehottomuus?

Ei sen takia just, että paikkoja tulee paljon. Ei tässä TamU-pelissä ehkä niin paljon kuin JJK:ta vastaan, mutta silloin pitäisi huolestua, jos emme pääsisi edes maalipaikkoihin. Silloin tilanne olisi huono.

//