Vastauksia saapui määräaikaan mennessä erittäin paljon. Suomifutis.com-sivusto on nyt arponut kaikkien osallistujien kesken kolme (3) onnellista voittajaa, joille jokaiselle postitetaan yksi nimmarilla koristettu teos.

Lue voittajien nimet tästä uutisesta hieman alempaa!

Kilpailun yhteydessä pyysimme osallistujia nimeämään Suomen A-maajoukkueen kaikkien aikojen päävalmentajien joukosta oman suosikin. Eniten ääniä sai Richard Möller Nielsen melkoisen selvällä erolla ennen toiseksi useimmin mainittua Roy Hodgsonia. HJK:n nykyluotsille Antti Muuriselle annettiin kolmanneksi eniten ääniä.

Huuhkajat-kirja kuvaa Suomen A-maajoukkueen historiaa viimeisen reilun vuosikymmenen ajalta ja sisältää lisäksi useita henkilökuvia vuosien varrella suuriksi hahmoiksi Huuhkajissa nousseista pelaajista. Vastaavaa teosta ei ole aiemmin Suomessa julkaistu.

Kirjasta löytyy myös kattava tilasto-osuus, jonka on laatinut Suomifutis.com-sivusto.

Arvonnan voittajat ja palkinnot

Suuresta osallistujajoukosta olemme arponeet seuraavat kolme onnellista voittajaa, joille kaikille siis postitetaan Huuhkajat-kirja Antti Niemen nimmarilla varustettuna:

Mikko Kansanoja (Oulu)
Vesa-Pekka Laine (Salo)
Mikko Karttunen (Jyväskylä)

Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajille! Kirjat postitetaan viimeistään Juhannuksen jälkeisellä viikolla.

Tutustu Antti Niemeen ja Huuhkajat-kirjaan esittelyvideollamme, johon pääset käsiksi TÄSTÄ!


//