Suomifutis.com-sivusto arpoo kaikkien osallistujien kesken kolme (3) onnellista voittajaa, joille kaikille postitetaan yksi nimmarilla koristettu teos.

Kirja kertoo A-maajoukkueen tarinan Richard Möller Nielsenin päävalmentajakauden alusta aina nykypäivään saakka.

Kirja kuvaa Huuhkajien historiaa viimeisen reilun vuosikymmenen ajalta ja sisältää lisäksi useita henkilökuvia vuosien varrella suuriksi hahmoiksi Huuhkajissa nousseista pelaajista. Vastaavaa teosta ei ole aiemmin Suomessa julkaistu.

Kirjasta löytyy myös kattava tilasto-osuus, jonka on laatinut Suomifutis.com-sivusto.

Näin osallistut arvontaan

Lähetä meille sähköposti, jossa kerrot Suomen A-maajoukkueen kaikkien aikojen päävalmentajien joukosta suosikkisi sekä luotsin Huuhkajat-peräsimessä saavuttaman voittoprosentin. Suosikkivalmentajasi ei tarvitse esiintyä Huuhkajat-kirjassa.

Apua etsintään löydät täältä eli sivultamme, johon olemme listanneet Suomen A-maajoukkueen historian kaikki valmentajat. Taulukon viimeinen sarake kertoo valmentajan voittoprosentin.

Kilpailuun osallistuvat sähköpostit tulee lähettää osoitteeseen:

[email protected]

Laita viestiin siis Huuhkaja-valmentajien suosikkisi nimi ja voittoprosentti (esimerkiksi ”Aatos Lehtonen 14,29%”). Tämän lisäksi ilmoita meille nimesi ja osoitteesi, jotta voimme voiton osuessa kohdalle postittaa kirjan sinulle.

Kilpailuaika päättyy sunnuntaina 20. kesäkuuta 2010 kello 23.59. Tämän jälkeen lähetetyt viestit eivät osallistu arvontaan. Voittajien nimet ja paikkakunnat julkaistaan Suomifutis.com-sivuston Verkkolehdessä maanantaina 21. kesäkuuta 2010 viimeistään kello 21.

Tutustu Antti Niemeen ja Huuhkajat-kirjaan esittelyvideollamme, johon pääset käsiksi TÄSTÄ!