1 vs. 1: Mixu uudistaa maajoukkuetta liian varovasti?

1 vs. 1 -palsta pureutuu suomalaisen jalkapallon ytimeen – vähintään kerran viikossa kaksi jalkapallon suurkuluttajaa keskustelee/analysoi/väittelee viikon polttavista futisaiheista.

1 vs. 1 -palstan henkilöt eivät aina esiinny omilla nimillään, vaan usein nimimerkeillä. Tämä siitä yksinkertaisesta syystä, että haluamme tämän palstan keskittyvän itse asian spekuloimiseen ja silloin tärkeintä ei ole se, ”kuka sanoo”, vaan se ”mitä sanotaan”.

Myös sinä voit osallistua keskusteluun alempana olevan kommentointikentän kautta. Suomifutis.com toivoo 1 vs. 1 -palstalla keskustelun ja kommentoinnin olevan asiallista – emme edes julkaise asiattomia kommentteja.

Puheenaihe: Mixu Paatelaisen A-maajoukkue

Tällä viikolla pureudutaan ajankohtaiseen aiheeseen – nimittäin Mixu Paatelaisen A-maajoukkueeseen. Huuhkajat kohtaa tulevana perjantaina ensin Moldovan ja sitten tiistaina Hollannin EM-karsinnassa. Mixu on valintansa tehnyt ja maajoukkueessa on sekä nuorempaa kaartia, mutta myös muutama jo kolmekympin rajan ylittänyt pelaaja. Suomen lippulaivassa tulee keskustelijoiden mielestä pelata paras saatavilla oleva miehistö, mutta ihmetystä aiheuttaa erityisesti näiden ”ikäpresidenttien” valinta. Osansa saavat myös valitsematta jätetty Jari Litmanen ja muutama muu pelaaja.


//


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.