Vaasan Palloseura pelasi perjantaina 1-1-tasapelin kotonaan JJK:n kanssa. Vaasalaiset kirivät pelin lopussa tasoihin JJK:n omalla maalilla. Vepsun kapteeni Tero Koskela oli tyytyväinen toisen puoliajan tasonnostoon.

– Tauolla kopissa valmentaja piti pienen puhuttelun. Joka jätkä heräsi ja pisti jalkaa toisen eteen. Kova työ palkittiin, ja heillä alkoi olla alakerrassa sen verran kova paine, että tuollainen maali sitten tuli, Koskela analysoi VPS:n kotisivuilla.

Kotijoukkueen päävalmentaja Petri Vuorinen totesi, että olisi voinut reagoida pelitapahtumaan aiemminkin kuin vasta tauolla.

– Reagointi tapahtui sitten tauolla ja onnistuikin aika hyvin. Ensimmäiselläkään puoliajalla JJK:lla ei juuri ollut maalintekopaikkoja, mutta kyllähän me olimme aika vaisuja. Oli vähän kuin kaksi lammasporukkaa kentällä. Toiselle puoliajalle se parantui.

//