FC Honka ei saanut täyttä pistesaalista Jaron vieraana maanantaina. Espoolaisten päävalmentaja Mika Lehkosuo ei ollut tyytyväinen pisteeseen, mutta myönsi että kumpi tahansa olisi voinut viedä matsin nimiinsä.

– Lopputulos ei tyydytä siinä mielessä, että meillä oli paikka ottaa JJK:ta kiinni, mutta nyt ero pysyi samassa. Toki tämä oli kova peli ja Jarolla oli myös paljon paikkoja, kuten meilläkin. Olen erityisen iloinen, että meillä oli tänään kentällä viisi Hongan omaa kasvattia, Lehkosuo summaa Jaron kotisivuilla.

Jaron päävalmentaja Alexei Eremenko myötäilee kollegaansa. Yleisö sai jälleen kerran vastinetta rahoilleen.

– Peli meni niin kuin ”Bana” kertoi. Mutta piste on parempi kuin ei mitään, koska peli olisi voinut kääntyä miten vain. Katsojat kuitenkin näkivät viihdyttävän ottelun ja saivat varmasti vastinetta rahoilleen. Se, joka tekee paikoistaan maalit, voittaa ottelun. Nyt molemmat hukkasivat paikkoja.

//