Pääkaupunkiseudun herruuskamppailut ovat ainutlaatuisia tapahtumia pelaajille. Tänään perjantaina FC Honka haastaa Klubin Sonera Stadiumilla. Espoolaisten ykkösvahti Tomi ”Psyko” Maanoja naulaa teesit, joilla Klubia lähdetään kaatamaan.

– Lähdemme voittamaan HJK:ta pelaamalla omaa peliämme ja pitämään pallonhallinnan joukkueellamme. Teemanamme on ollut hyökkäyspelin parantaminen, ja toivottavasti perjantaina nähdään tulosta. Peliin olemme valmistautuneet treenaamalla ihan normaalisti ja saimme nyt myös maajoukkuepelaajat takaisin rinkiin. Edessä on ehdottomasti yksi kauden kovimmista peleistä. HJK on tällä hetkellä kovin vastus, mitä Veikkausliigalla on tarjota, ja odotan hienoa ottelua, Maanoja sanoo Hongan sivuilla.

Honka on tällä hetkellä sarjataulukossa neljäntenä HJK:n pitäessä kärkipaikkaa yli 20 pistettä edellä. Maanojan mukaan Hongan kauden olisi pitänyt mennä paremmin, vaikka hyviäkin esityksiä on nähty.

– Kokonaisuudessaan kauden olisi pitänyt mennä paremmin. Nyt kun olemme sarjassa neljäntenä, on sijoitus ihan hyvä, mutta kärkisijoilla meidän olisi pitänyt olla koko kauden ajan, eikä vasta nyt. Mestaruus ei taida olla enää kovin realistinen tavoite, mutta kaikesta muusta taistelemme edelleen, Psyko sanoo.

//