Rovaniemellä eletään tällä hetkellä vaikeita aikoja, sillä kaupungin jalkapalloylpeys RoPS kyntää syvällä. Seurassa turvauduttiin äskettäin paniikkiratkaisuun, kun päävalmentaja John Allen sai potkut ja tilalle pestattiin Matti ”Bägi” Hiukka. Joukkueen kapteeni Tuomo Könönen löytää eron Allenin ja Hiukan valmennustavassa.

– Bägi on tuonut enemmän yksityiskohtien hiomista kuin joukkuepelaamista, joka on ollut todella positiivinen asia tähän hetkeen. Pelaajia opetetaan tällä hetkellä ”kädestä pitäen” tekemään oikeita asioita kentällä, Könönen vertaa PS Kemin sivuilla.

Könönen jaksaa uskoa, että RoPS nousee vielä kuiville. Taistelutahtoa riittää loppuun asti.

– Tilanne ei ole helppo, mutta uskoa riittää ja tämä sota katsotaan loppuun asti ja lokakuun lopulla lasketaan pisteet, kaikki on kuitenkin omissa käsissä!

//