Suomen A-maajoukkueen vakiokalustoon kuuluvan Roman Eremenkon Kiovan Dynamo koki lauantain sarjapelissä pahan takaiskun, sillä joukkueen tähtihyökkääjä Andrei Shevchenko loukkaantui pahasti. Milanissakin aikanaan pelannut Shevchenko sai ikävän leukamurtuman eikä miestä nähdä torstaisessa Eurooppa liigan matsissa PFC Litex Lovechia vastaan.

– Shevchenkolla on murtuma alaleuassa. Vielä on mahdotonta sanoa, milloin hän palaa kentälle. Tällä viikolla Andrei matkustaa mahdollisesti ulkomaille, Englantiin tai Italiaan ja asiantuntijat päättää hoitomenetelmän – kirurginen toimenpide tai konservatiivinen menetelmä. Se, että Shevchenko pelasi vielä iskun jälkeen jonkin aikaa, ei vaikuta toipumisprosessiin. Mutta nyt hänen ei ole tietenkään mahdollista osallistua harjoituksiin ja otteluihin lähitulevaisuudessa, Dynamon lääkäri Andrei Shmorhun sanoo seuran verkkosivuilla.

//