SuomiFutis.com-sivuston luotettavista saksalaislähteistä saamien tietojen mukaan FC Schalke 04 on kysellyt HJK:lta Teemu Pukin mahdollisen siirron ehtoja. Saksalaisseura on myös tiedustellut Pukin agentilta pelaajan haluista siirtyä Bundesliigan suurseuraan.

Schalken kiinnostus kolme maalia Euroopan liigan karsintaotteluissa saksalaisten verkkoon ampunutta HJK-kärkeä kohtaan on siis todellista. Saamamme tiedot perustuvat saksalaisseuran johtokuntaa erittäin lähellä oleviin tahoihin.

//

Kaksi Schalken pelaajaa lähtökuopissa

Kovassa vireessä oleva Schalke kukisti sunnuntaina sarjajohdossa olleen Mönchengladbachin 1-0. Brassihyökkääjä Edu ja keskikenttämies Jermaine Jones puuttuivat kokoonpanosta tyystin. Miesten kerrotaan etsivän parhaillaan itselleen uutta seuraa ja maisema saattaa vaihtua jo elokuun viimeisinä päivinä.

Uutisoimme jo aiemmin, kuinka Schalke-luotsi Ralf Rangnick myönsi seuran hakevan vielä vahvistusta hyökkäyspäähänsä.

– Haussa on nuori ja edullinen pelaaja, Rangnick paljasti tuoreeltaan toisen HJK-pelin jälkeen.

Pukki itse ilmoitti Gelsenkirchenissä germaanilehdistölle, että pelaisi mielellään Bundesliigassa. Schalken kiinnostuksen puutteeseen siirto Saksaan ei näköjään ole kariutumassa.

//