JJK lähtee sunnuntaina parantamaan pistesaldoaan, kun joukkue matkaa IFK Mariehamnin vieraaksi. Kettupaidat eivät ole saalistaneet viimeiseen viiteen liigamatsiin täyttä pistepottia. JJK:n Tommi Kari luottaa omiensa iskukykyyn pienestä notkahduksesta huolimatta.

– Luotan siihen, että me otetaan tänään omamme, eli kolme pistettä saarelta. Viime peli antoi jo viitteitä paremmasta, erikoistilanteet vaan pitää puolustaa paljon paremmin. Kaikille tulee pitkän kauden aikana suvantovaiheita, meidän oli nyt. Katseet eteenpäin, uskon täysin, että me ollaan kauden jälkeen kolmen sakissa, Kari sanoo JJK:n verkkosivuilla.

Tilastojen valossa (lue uutinen) JJK:lla ei pitäisi olla nokan koputtamista, kun se sunnuntaina kohtaa vieraissa IFK Maatianhaminan. Kari ei kuitenkaan häiriinny aiemmista tuloksista.

– IFK on ollut tosi huonossa vireessä viime aikoina, mutta paha joukkue se on. Vähän pelaavampi joukkue kuin aikaisempina vuosina, mutta on sielä vielä isoja poikia tappelemassa. Tilastot on hankalat, mutta aiempiin vuosiin verrattuna otettiin Tamas (Gruborovics) pois sieltä, se on tehnyt aina meitä vastaan maalin.

//