SuomiFutis.com-sivusto seuraa suomalaista jalkapalloilua jo tällä hetkellä usealla saralla. Etsimme nyt (a) innokkaita kirjoittajia sekä (b) markkinointihenkistä moniosaajaa (lue tehtävään liittyen tarkempia tietoja tämän uutisen lopusta!) laajentamaan tarjontaamme entisestään.

Vahvistetun tiimin myötä haluamme tarjota lukijoillemme erityisesti entistä enemmän omia haastatteluja sekä tunnelmia viheriön ääreltä – ehkä juuri sinun kirjoittamina!

Tätä odotamme sinulta

Löytyykö sinulta kiinnostusta jalkapalloilua kohtaan? Pysyykö virtuaalikynä kädessäsi ja hallitsetko suomen kielen? Pidätkö kiinni sovituista asioista? Pidätkö kirjoittamisesta?

Mikäli vastasit edellisiin kysymyksiin myöntävästi, olet mitä ilmeisimmin etsimämme henkilö. Huomioithan, ettei sinun tarvitse olla vuosikymmeniä media-alalla viihtynyt ammattilainen – hyvä potentiaalikin vie varmasti pitkälle.

Tätä tarjoamme sinulle

SuomiFutis.com tarjoaa sinulle ennen kaikkea tilaisuuden näyttää kykysi, tilaisuuden tehdä sitä mistä pidät. Mikäli tähtäät media-alalle, saat oivaa kokemusta maailman seuratuimman lajin parissa.

SuomiFutis.com:n tiimistä löytyy vuosikymmenien verran media- ja toimittajakokemusta, joten pidempäänkin alalla viihtyneet saavat varmasti arvokkaita uusia näkökulmia.

Järjestämme toimittajillemme lehdistöpasseja otteluihin sekä niiden jälkeisiin lehdistötilaisuuksiin.

Vaihtoehtoiset yhteistyömallit

SuomiFutis.com tarjoaa ainakin seuraavia vaihtoehtoisia yhteistyömalleja:

Työharjoittelu: Oletko media-alan opiskelija, joka etsii työharjoittelupaikkaa? Ota yhteyttä!

Vapaaehtoinen avustaja: Haluatko arvokasta kokemusta työstä uutistoimituksessa? Ota yhteyttä!

Freelancer-kirjoittaja: Oletko jo ehtinyt antaa näyttöjä muualla ja haluat laajentaa toimeksiantajiesi määrää pientä korvausta vastaan? Uskotko tuovasi sivustollemme lisäarvoa, joka houkuttelee lisää lukijoita? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen:

[email protected]

Ilmoita viestissäsi, millaisesta yhteistyöstä olet kiinnostunut. Kerro myös mahdollisimman paljon sinusta itsestäsi, jotta tiedämme kenen kanssa olemme tekemisissä. Ilmoita myös, kykenetkö tuottamaan tekstiä myös muista urheilulajeista jalkapallon lisäksi – yhteistyömme muiden urheilusivustojen kanssa mahdollistaa tällaisenkin vaihtoehdon.

Yllä olevaan mailiosoitteeseen voit myös lähettää mieltäsi askarruttavat kysymykset. Voit myös esittää kysymyksiä alla olevan kommentointimahdollisuuden kautta.

Haussa myös markkinointihenkinen moniosaaja!

Haemme yritykseemme myös markkinointihenkistä moniosaajaa, jolle on tarjolla todella mielenkiintoinen ja laaja kansainvälinen työkenttä. SuomiFutis.com-sivuston taustalla oleva urheilutilastointiin erikoistunut Sport Statistics FC Oy on jo vuosien ajan tuottanut median käyttöön erilaisia tilastopalveluja. Olemme laajentamassa tätä osa-aluetta jatkossa entisestään.

SuomiFutis.com-sivuston ohella pyöritämme jo nyt kansainvälistä moottoriurheiluaiheista RacingNewsFlash.com-sivustoa. Syksyn sekä ensi kevään aikana avaamme ainakin kaksi muuta urheiluaiheista sivustoa, joten tehtävään valitun henkilön työkenttä kasvaa ajan myötä entisestään.

Markkinointihenkisen moniosaajan tehtäviin kuuluvat muun muassa:

  • Tilasto- ja uutispalvelujemme mediamyynti Suomessa ja toivon mukaan jatkossa kansainvälisestikin
  • Mainosmyynti Suomessa ja toivon mukaan kansainvälisestikin
  • Urheiluaiheisen sivustoverkostomme trafiikin kasvattaminen

Tehtävään voivat hakea niin raudanlujat ammattilaiset kuin vastavalmistuneet, itseensä uskovat markkinointi-ihmiset. Otamme vastaan hakemuksia yksityishenkilöiltä ja yrityksiltä. Myös mahdollisuus työharjoitteluun on olemassa.

//